
Kompatibilní verze
Reineta al vapor con salsa de limón y almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 405 kcal / 1696 kJ
- Protein
- 34.4 g
- Tuk
- 26.6 g
- Sacharidy
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atún con quinoa y salsa de mango
1hod.
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1hod.
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Crema de zapallito italiano
50min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Plateada al jugo
3hod. 40min
Causa peruana de camarones
2hod. 50min
Pastelera de choclo
1hod.
Pisco sour
10min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Pebre
20min