Kompatibilní verze
Reineta al vapor con salsa de limón y almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco, solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 26.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charquicán con charqui
1h 10min
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Pastel de papas con pino de berenjenas
1 Std. 20 Min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45 min
Crema de zapallito italiano
50min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Pan amasado
55min
Pastelera de choclo
1h
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Pebre
20 min