![Reineta al vapor con salsa de limón y almendras Reineta al vapor con salsa de limón y almendras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9f169688e7bb7f38327470122aacecf0/Derivates/6888b63ed6394e22ba9668a30a6ce61af974a724.jpg)
Kompatibilní verze
Reineta al vapor con salsa de limón y almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco, solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 26.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sofrito chileno
20 Min
Pastel de papas con pino de berenjenas
1ч. 20 мин.
Manjarate
3 godz. 40 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 godz.
Pastelera de choclo
1 godz.
Pebre
20 Min
Pan amasado
55 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Crema de zapallito italiano
50 мин.
Charquicán con charqui
1 godz. 10 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 мин.
Sopaipillas chilenas
45 min