Zařízení & příslušenství
Polévka s bulgurem a červenou čočkou
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
2 - 3 stroužky česneku podle chuti
-
40 gramů rajčatového protlaku
-
30 gramů másla na kousky
-
30 gramů rýže
-
20 gramů bulguru
-
1 ½ - 1 ¾ čajové lžičky soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky chilli vloček podle chuti
-
1470 gramů vody
-
2 polévkové lžíce sušené máty
-
200 gramů červené čočky
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 citrón na čtvrtky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15 g
Kalorie
1660 kJ /
396.5 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
10.6 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zeleninová rýže s tofu a edamame
1hod. 15min.
Vegetariánské karbanátky
1hod. 10min.
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45min.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.
Restovaná zelenina s kari a rýžovým pilafem
50min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Žitné bulky
12hod.
Veganská boloňská omáčka
50min.
Butter Chicken
1hod.