Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 2 kusy červené cibule, napůl
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů rýže, na rizoto
- ½ čajové lžičky kari
- 4 špetky římského kmínu
- 20 gramů oleje, řepkového
- 450 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
- 150 gramů rajčat, na čtvrtky
- 50 gramů sýra, čerstvého (nezrajícího), s jogurtem (14 % tuku)
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- 4 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Červená smetanová čočka
15min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Milánské rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Zapečená rýže se zeleninou
1 Std.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 Min
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min