
Zařízení & příslušenství
Rizoto s kari a mrkví
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
2 kusy červené cibule napůl
-
300 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů rýže na rizoto
-
½ čajové lžičky kari
-
4 špetky římského kmínu
-
20 gramů oleje řepkového
-
450 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
150 gramů rajčat na čtvrtky
-
50 gramů sýra čerstvého (nezrajícího), s jogurtem (14 % tuku)
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
431 kcal /
1803 kJ
Protein
9.3 g
Tuk
16.9 g
Sacharidy
60.1 g
Vláknina
9.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Úvodní kolekce
17 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Bramborové curry s květákem
1hod. 10min
Milánské rizoto
30min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Špenátové rizoto
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min