Zařízení & příslušenství
Rizoto s kari a mrkví
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
2 kusy červené cibule napůl
-
300 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů rýže na rizoto
-
½ čajové lžičky kari
-
4 špetky římského kmínu
-
20 gramů oleje řepkového
-
450 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
150 gramů rajčat na čtvrtky
-
50 gramů sýra čerstvého (nezrajícího), s jogurtem (14 % tuku)
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.3 g
Kalorie
1803 kJ /
431 kcal
Tuk
16.9 g
Vláknina
9.5 g
Sacharidy
60.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Úvodní kolekce
17 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečené fazole
1hod. 25min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Rizoto s uzeným sýrem
35min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.
Rajčatová rýže
30min.
Milánské rizoto
30min.
Špenátové rizoto
30min.
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.