Zařízení & příslušenství
Kuře s batáty a červenými fazolemi
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého koriandru plus na dochucení
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů zelené papriky na kousky
-
150 gramů cibule na kousky
-
100 gramů pražených burských oříšků, nesolených
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
400 gramů batátů na kostky (3 cm)
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), rozdrobeného1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
650 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kostky (4 cm)
-
240 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
55 g
Kalorie
2633 kJ /
628 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
13.3 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Karibské kari
45min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Kari ze špičatého zelí
35min.
Kubánské picadillo
50min.
Orientální kuře v jogurtu
40min.
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min.
Čočkové curry s kuřetem
8hod. 35min.
Čočkové stew s pancettou
1hod.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.