Kuře s batáty a červenými fazolemi
TM5 TM6

Kuře s batáty a červenými fazolemi

4.4 (59 hodnocení)

Suroviny

  • 10 gramů čerstvého koriandru, plus na dochucení
  • 2 stroužky česneku
  • 30 gramů olivového oleje
  • 200 gramů zelené papriky, na kousky
  • 150 gramů cibule, na kousky
  • 100 gramů pražených burských oříšků, nesolených
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 400 gramů batátů, na kostky (3 cm)
  • 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    nebo 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), rozdrobeného
  • 150 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli, podle chuti
  • 650 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kostky (4 cm)
  • 240 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných, scezených

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2633 kJ / 628 kcal
Protein
55 g
Sacharidy
42 g
Tuk
23 g
Vláknina
13.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty