Zařízení & příslušenství
Kuře s batáty a červenými fazolemi
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého koriandru plus na dochucení
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů zelené papriky na kousky
-
150 gramů cibule na kousky
-
100 gramů pražených burských oříšků, nesolených
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
400 gramů batátů na kostky (3 cm)
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), rozdrobeného1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
650 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kostky (4 cm)
-
240 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
55 g
Kalorie
2633 kJ /
628 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
13.3 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Čočkové curry s kuřetem
8hod. 35min.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min.
Orientální kuře v jogurtu
40min.
Mexické krůtí chilli
40min.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.