Zařízení & příslušenství
Kuře s batáty a červenými fazolemi
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů čerstvého koriandru plus na dochucení
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů zelené papriky na kousky
-
150 gramů cibule na kousky
-
100 gramů pražených burských oříšků, nesolených
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
400 gramů batátů na kostky (3 cm)
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), rozdrobeného1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
650 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kostky (4 cm)
-
240 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
55 g
Kalorie
2633 kJ /
628 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
13.3 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3h 20 min.
Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
1h 20 min.
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 min.
Mexické krůtí chilli
40 min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min.
Dušené hovězí stew
1h 40 min.
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45 min.
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25 min.
Kokosový Dhal
20 min.
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min.
Orientální kuře v jogurtu
40 min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h