
Zařízení & příslušenství
Kuře s batáty a červenými fazolemi
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
čerstvého koriandru plus na dochucení10 gramů
-
stroužky česneku2
-
olivového oleje30 gramů
-
zelené papriky na kousky200 gramů
-
cibule na kousky150 gramů
-
pražených burských oříšků, nesolených100 gramů
-
sekaných rajčat, sterilovaných400 gramů
-
batátů na kostky (3 cm)400 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
vody150 gramů
-
soli podle chuti1 čajová lžička
-
kuřecích prsou, bez kostí na kostky (4 cm)650 gramů
-
fazolí kidney bean, konzervovaných scezených240 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
628 kcal /
2633 kJ
Protein
55 g
Tuk
23 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
13.3 g