
Zařízení & příslušenství
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů květáku na růžičky (cca 4 cm)
-
10 - 15 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
-
1 stroužek česneku
-
1 - 2 čerstvé chilli papričky (volitelně) bez semínek, na kousky, podle chuti, plus navíc na posypání na plátky
-
200 gramů cibule na čtvrtky
-
20 gramů olivového oleje
-
90 gramů tandoori pasty
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
100 gramů vody
-
20 gramů mletých mandlí (viz Tip)
-
500 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky (cca 3 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
90 gramů kokosového krému
-
6 snítek čerstvého koriandru jen lístky, nahrubo nasekané
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
359 kcal /
1506 kJ
Protein
30 g
Tuk
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
9.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

MILUJEME KARI na 8 způsobů
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Mojito
5min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1hod. 30min
Krevetové kari
25min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1hod. 10min
Kubánské picadillo
50min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Boloňské špagety (TM7)
30min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45min
Orientální kuře v jogurtu
40min
Butter Chicken
1hod.