Krémové kuřecí kari s květákovou rýží

Krémové kuřecí kari s květákovou rýží

4.6 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 700 gramů květáku na růžičky (cca 4 cm)
  • 10 - 15 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 - 2 čerstvé chilli papričky (volitelně) bez semínek, na kousky, podle chuti, plus navíc na posypání na plátky
  • 200 gramů cibule na čtvrtky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 90 gramů tandoori pasty
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 100 gramů vody
  • 20 gramů mletých mandlí (viz Tip)
  • 500 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže na kousky (cca 3 cm)
  • 1 čajová lžička soli
  • 90 gramů kokosového krému
  • 6 snítek čerstvého koriandru jen lístky, nahrubo nasekané

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 30 g
Kalorie 1506 kJ / 359 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 9.4 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...