Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
TM6

Krémové kuřecí kari s květákovou rýží

4.6 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 700 gramů květáku, na růžičky (cca 4 cm)
  • 10 - 15 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 - 2 čerstvé chilli papričky, bez semínek, na kousky, podle chuti, plus navíc na posypání na plátky (volitelně)
  • 200 gramů cibule, na čtvrtky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 90 gramů tandoori pasty
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 100 gramů vody
  • 20 gramů mletých mandlí (viz Tip)
  • 500 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže, na kousky (cca 3 cm)
  • 1 čajová lžička soli
  • 90 gramů kokosového krému
  • 6 snítek čerstvého koriandru, jen lístky, nahrubo nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1506 kJ / 359 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
9 g
Tuk
21 g
Vláknina
9.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty