Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem

Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem

4.7 42 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 300 gramů mraženého zeleného hrášku předem rozmrazeného
  • 250 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
  • 100 gramů parmazánu na kousky, plus navíc na ozdobu
  • 30 gramů lístků bazalky plus navíc na ozdobu
  • 10 gramů čerstvých mátových lístků plus navíc na ozdobu
  • 1 stroužek česneku
  • 100 gramů extra panenského olivového oleje
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
  • 2 čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
  • 1300 gramů vody
  • 4 vejce
  • voda

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1597.3 mg
Protein 27.6 g
Kalorie 2873.4 kJ / 686.8 kcal
Tuk 37.1 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 60.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...