
Zařízení & příslušenství
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
Příprava 20min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
mraženého zeleného hrášku předem rozmrazeného300 gramů
-
vaječných těstovin, typu tagliatelle250 gramů
-
parmazánu na kousky, plus navíc na ozdobu100 gramů
-
lístků bazalky plus navíc na ozdobu30 gramů
-
čerstvých mátových lístků plus navíc na ozdobu10 gramů
-
stroužek česneku1
-
extra panenského olivového oleje100 gramů
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané2 polévkové lžíce
-
nastrouhané citrónové kůry1 polévková lžíce
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře podle chuti2 špetky
-
vody1300 gramů
-
vejce4
-
voda
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
686.8 kcal /
2873.4 kJ
Protein
27.6 g
Tuk
37.1 g
Sacharidy
60.2 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sodík
1597.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční oslava
10 recept
Česká republika
Česká republika