Kompatibilní verze
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů mraženého zeleného hrášku, předem rozmrazeného
- 250 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
- 100 gramů parmazánu, na kousky, plus navíc na ozdobu
- 30 gramů lístků bazalky, plus navíc na ozdobu
- 10 gramů čerstvých mátových lístků, plus navíc na ozdobu
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
- 2 čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1300 gramů vody
- 4 vejce
- voda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2873.4 kJ / 686.8 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1597.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1 Std. 10 Min
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Tandoori marináda
10min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Halloumi salát
20min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min