Zařízení & příslušenství
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů mraženého zeleného hrášku předem rozmrazeného
-
250 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
-
100 gramů parmazánu na kousky, plus navíc na ozdobu
-
30 gramů lístků bazalky plus navíc na ozdobu
-
10 gramů čerstvých mátových lístků plus navíc na ozdobu
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
1300 gramů vody
-
4 vejce
-
voda
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1597.3 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
2873.4 kJ /
686.8 kcal
Tuk
37.1 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
60.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční oslava
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1 Std. 40 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 Min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.
Špenátové rizoto
30 Min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min