Zařízení & příslušenství
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů mraženého zeleného hrášku předem rozmrazeného
-
250 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
-
100 gramů parmazánu na kousky, plus navíc na ozdobu
-
30 gramů lístků bazalky plus navíc na ozdobu
-
10 gramů čerstvých mátových lístků plus navíc na ozdobu
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
1300 gramů vody
-
4 vejce
-
voda
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1597.3 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
2873.4 kJ /
686.8 kcal
Tuk
37.1 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
60.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční oslava
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomerančové palačinky
30min.
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min.
Marocká kuřecí stehna
1hod. 40min.
Zapečené brambory s lososem a koprem
1hod.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Gnocchi s avokádem
20min.
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1hod.