Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di petti di pollo a listerelle (1 cm)
- 100 g di salsicce di maiale affumicate, a pezzi
- 100 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 550 g di acqua salata
- 1 peperone verde pulito a listerelle sottili (1 cm)
- 1 peperone giallo pulito a listerelle sottili (1 cm)
- 250 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle colorate
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 31.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta patate e speck
40 Min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Mezze maniche affumicate
25min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti al tonno
40 Min
Pasta con pollo, funghi e fagiolini
45 Min
Pasta con salmone e spinaci
55 Min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min