Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine
- 100 g di pane tipo pugliese, secco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte intero
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 130 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa di pomodoro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
-
500
g di passata di pomodoro
nebo 500 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- 650 g di pasta secca tipo maccheroni
Preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55 min
Lasagne classiche
2h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Lasagne al forno
2u. 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Pasta al forno veloce
45 min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Pasta al forno classica
1h 30min