Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine
- 100 g di pane tipo pugliese, secco a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte intero
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 130 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa di pomodoro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
-
500
g di passata di pomodoro
nebo 500 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- 650 g di pasta secca tipo maccheroni
Preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Lasagna di zucchine
2h
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5 min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Ragù con polpettine di pane
1h 25 min
Pasta al forno veloce
45 min
Pasta al forno classica
1h 30min