Pasta alla bagossa

Pasta alla bagossa

4.6 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    150 g di formaggio, tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 400 g di passata di pomodoro
    400 g di polpa di pomodoro
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 623.7 mg
Protein 29.5 g
Kalorie 3056.4 kJ / 730 kcal
Tuk 37.3 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 14.2 g
Sacharidy 60.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...