Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
nebo 150 g di formaggio tipo Bitto a pezzi (2-3 cm) - 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
-
400
g di passata di pomodoro
nebo 400 g di polpa di pomodoro - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3056.4 kJ / 730 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 37.3 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 623.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Rigatoni alla toranese
20 Min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min