Pasta alla bagossa

Pasta alla bagossa

4.6 28 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    150 g
    150 g di formaggio, tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsiccia di maiale fresca, sgranata
    200 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
    400 g di polpa di pomodoro
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca corta tipo penne rigate
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 730 kcal / 3056.4 kJ
Protein 29.5 g
Tuk 37.3 g
Sacharidy 60.8 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 14.2 g
Sodík 623.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...