Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm), consentita da prontuario
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 150 g di latte
- 320 g di pasta secca senza glutine tipo fusilli (o altro formato a piacere)
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Pasta patate e speck
40 Min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min