Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm), consentita da prontuario
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 150 g di latte
- 320 g di pasta secca senza glutine tipo fusilli (o altro formato a piacere)
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta patate e speck
40min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1h 20min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Penne all'arrabbiata
20min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4sa 10 dk
Tubettoni piselli e funghi
40min
Sugo alla puttanesca
45min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min