Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm), consentita da prontuario
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 150 g di latte
- 320 g di pasta secca senza glutine tipo fusilli (o altro formato a piacere)
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta patate e speck
40 min
Rigatoni affumicati
25 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Paccheri zucca e salsiccia
30 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min