
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm), consentita da prontuario
- 30 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 150 g di latte
- 320 g di pasta secca senza glutine tipo fusilli (o altro formato a piacere)
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 399 kcal / 1669 kJ
- Protein
- 15.1 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2hod. 10min
Pasta e piselli
35min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1hod. 5min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Tagliolini stracciatella e speck
1hod. 5min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e patate con provola
1hod.
Orecchiette con ragù di salsiccia
1hod.
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1hod. 30min
Pasta al forno classica
1hod. 30min