Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pecorino
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino
- acqua q.b. per raggiungere i 750 g
- 320 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2138 kJ / 511 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 godz. 20 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Linguine con scampi al limone
20 min
Pasta risottata alle vongole
1h