Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 menit
Pollo alla romana
1h 10 min
Pollo alla cacciatora
50 menit
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Pollo al limone
50 menit
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 menit
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 godz. 35 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1j 30 menit
Friarielli e salsiccia
50 menit
Spezzatino di maiale e salsiccia
1j