Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Friarielli e salsiccia
50min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1u.
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1u.
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Broccoli e salsiccia
30min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Pollo, pancetta e olive
35min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min