Canederli al formaggio

Canederli al formaggio

4.6 64 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di pane raffermo a pezzi (3-4 cm)
    250 g
  • di formaggio Asiago a pezzi
    100 g
  • di Fontina a pezzi
    100 g
  • di cipolla bianca a pezzi
    80 g
  • di erba cipollina fresca + q.b.
    2 - 3 steli
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    4 - 5 rametti
  • di burro
    40 g
  • di latte
    200 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di acqua
    750 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
  • Trentingrana grattugiato, a piacere
    Parmigiano Reggiano, grattugiato, a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 531.3 kcal / 2223 kJ
Protein 26.2 g
Tuk 29.1 g
Sacharidy 44 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 15.4 g
Sodík 1125.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...