
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi
- 100 g di Fontina a pezzi
- 80 g di cipolla bianca a pezzi
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca + q.b.
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
-
Trentingrana grattugiato, a piacere
nebo Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 531.3 kcal / 2223 kJ
- Protein
- 26.2 g
- Tuk
- 29.1 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Sodík
- 1125.9 mg
Alternativní recepty
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1hod. 30min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1hod.
Canederli allo speck
2hod. 40min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Canederli agli spinaci
2hod. 30min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Gnocchi di polenta
25min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Crespelle con radicchio e noci
2hod.