Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi
- 100 g di Fontina a pezzi
- 80 g di cipolla bianca a pezzi
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca + q.b.
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
-
Trentingrana grattugiato, a piacere
nebo Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2223 kJ / 531.3 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1125.9 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di ricotta al basilico
40 dk
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1sa
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Crespelle con radicchio e noci
2h
Canederli agli spinaci
2sa 30 dk
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 dk
Strangolapreti alla trentina
4sa
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1sa
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 godz. 30 min