Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust pastry
- 250 g wheat flour, plus extra for dusting
- 125 g butter, salted, cut in pieces, plus extra for greasing
- 10 g water
- 1 tsp salt
- 1 egg
- ½ tsp herbes de Provence, dried
- 1 pinch ground Espelette pepper
Filling
- 300 g aubergines
- 150 g courgettes
- 100 g carrots
- 100 g red pepper
- 50 g mustard
- 100 g green olives, pitted
- 1 egg
- 60 g milk
- 70 g single cream
- 4 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1704 kJ / 407 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Matzah
30min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Za'atar bread rolls
2h
Plum slice
1h 30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min