Zařízení & příslušenství
Provençal tart
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8 g
Kalorie
1704 kJ /
407 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1hod. 25min.
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min.
Horseradish and Chickpea Dip
10min.
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min.
Rice pudding
1hod.
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min.
Plain yoghurt
14hod.
Savoury Crayfish Éclairs
1hod. 20min.
Orange Curry Dressing
10min.
Creamy pea soup
40min.
Pears in Spiced Red Wine
3hod. 20min.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min.