
Zařízení & příslušenství
Provençal tart
Příprava 30min
Celkový 1hod. 15min
6 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbes de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1704 kJ
Protein
8 g
Tuk
26 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní