Zařízení & příslušenství
Provençal tart
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8 g
Kalorie
1704 kJ /
407 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken broth with bread dumplings
1hod. 5min.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1hod. 20min.
Torta Pasqualina
1hod. 50min.
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4hod. 20min.
Carrot and Peanut Bake
55min.
Veal in tuna sauce
13hod.
Pulled pork with steamed buns
3hod.
Mediterranean pearl barley risotto
1hod.
Camille Carrot and Almond Cakes
1hod. 35min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min.
Pain aux Cereales
12hod. 15min.