Zařízení & příslušenství
Koshari stew
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
basmati rice130 g
-
red lentils60 g
-
water1100 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic cloves4
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
vinegar1 tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
short dried pasta (e.g. elbow macaroni)80 g
-
50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining)cooked chickpeas (volitelně) rinsed (weight after draining)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
10.1 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tuk
6.4 g
Sacharidy
55.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Wholemeal pide
1 Std. 35 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Red lentil soup with cumin
55 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min