Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
nebo 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
nebo 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Minestrone
45 min
Tofu stew
30 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Chili non Carne
1h
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min