Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
nebo 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
nebo 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tzatziki
20 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Pisco sour
10min
Guacamole
10min
Raw zucchini bolognaise
15 min
Tuna mousse
10min
Orange couscous with steamed salmon
35 Min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 Min
Soy bolognese
40 Min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 Min