Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete
- 900 - 1000 g de filete de vacuno sin grasa
- 2 cucharadas de mostaza de grano
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 10 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco, solo las hojas
- 1 ramita de tomillo fresco, solo las hojas
- 1000 g de agua
Salsa de alcaparras
- 90 g de aceite de oliva
- 30 g de cilantro fresco, solo las hojas
- 50 g de salsa de soya
- 50 g de alcaparras, drenadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1294 kJ / 309 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sofrito chileno
20min
Pisco sour
10 min
Paté de palta
4h 25min
Causa peruana de camarones
2 Std. 50 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Crema de zapallito italiano
50min
Pan amasado
55 min
Queque clásico
1h 20min
Pastelera de choclo
1 godz.
Plateada al jugo
3j 40 menit
Pebre
20min