Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete
- 900 - 1000 g de filete de vacuno sin grasa
- 2 cucharadas de mostaza de grano
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 10 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco, solo las hojas
- 1 ramita de tomillo fresco, solo las hojas
- 1000 g de agua
Salsa de alcaparras
- 90 g de aceite de oliva
- 30 g de cilantro fresco, solo las hojas
- 50 g de salsa de soya
- 50 g de alcaparras, drenadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1294 kJ / 309 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plateada al jugo
3h 40min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Chupe de locos
1 Std. 20 Min
Pan amasado
55 Min
Budín de atún
50min
Asado alemán
1 Std. 25 Min
Charquicán con charqui
1h 10min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Pastelera de choclo
1h
Postre de coco
2h 45min
Cremoso de mote
1 Std. 20 Min
Pebre
20min