
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Scheiben Kalbshaxe, mit Knochen (ca. 160 g bis 200 g pro Stück)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Weizenmehl
- 3 EL Öl zum Braten
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Lauch nur weißer Teil, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 1 Prise Paprikapulver, edelsüß
- 60 g Tomatenmark
- 20 g Honig
- 200 g Rotwein
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- Petersilienblätter gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 389 kcal / 1626 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 232 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9h 30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Salade niçoise
40min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Pappardelle al Ragù
4h
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min