
Kompatibilní verze
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Schweinekoteletts
- 1400 g Wasser
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- 4 Schweinekoteletts, ohne Knochen à 200 g (ca. 3 cm dick)
- 8 Prisen Salz
- 8 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 2 Knoblauchzehen der Länge nach halbiert
- 2 TL Olivenöl
Schokoladensauce und karamellisierte Birnen
- 70 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil) in Stücken
- 10 g Balsamico-Essig
- 25 g Wasser
- 2 EL Butter
- 1 EL brauner Zucker
- 2 Birnen entkernt, geschält, längs in 8 Spalten geschnitten
- 2 - 3 EL brauner Rum (volitelně)
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 459 kcal / 1923 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 328 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Leber
30min
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1hod. 50min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1hod. 45min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1hod. 5min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Ossobuco sous-vide
13hod.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3hod.
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min