Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lammkoteletts sous-vide
- 1 Bio-Zitrone
- 300 g Weißwein
- 1 Knoblauchzehe, angedrückt
- 4 Prisen Salz
- 60 g Honig
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Lammkoteletts
- ½ TL Fenchelsamen (im Mörser etwas anstoßen)
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Artischocken und Fertigstellung
- 6 - 8 Artischockenherzen, frisch (siehe Tipps)
- 1 Zitrone, Saft gepresst
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 natives Olivenöl extra
- 40 g Weißwein
- 100 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 553 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 22 g
- Sodík
- 493 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2sa 40 dk
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6h 30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 godz. 20 min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Würzig-fruchtiges Lammgulasch mit Kumquats
1 godz. 5 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 Min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1 godz. 15 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30 min