
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lammkoteletts sous-vide
- 1 Bio-Zitrone
- 300 g Weißwein
- 1 Knoblauchzehe angedrückt
- 4 Prisen Salz
- 60 g Honig
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Lammkoteletts
- ½ TL Fenchelsamen (im Mörser etwas anstoßen)
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Artischocken und Fertigstellung
- 6 - 8 Artischockenherzen, frisch (siehe Tipps)
- 1 Zitrone Saft gepresst
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- 30 natives Olivenöl extra
- 40 g Weißwein
- 100 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 553 kcal / 2320 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 22 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 493 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout mit Sellerie-Püree
1hod. 10min
Steinpilze sous-vide
30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1hod. 5min
Risottobällchen Jack O´Lantern
1hod. 50min
Gewürzpaste Asia Style
1hod.
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1hod. 35min
Vietnamesische Beef Pho
1hod. 45min
Ossobuco sous-vide
13hod.
Gedämpfte süß-saure Fleischtascherl
1hod. 10min
Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen
50min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4hod.