Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Protein
- 72.9 g
- Sacharidy
- 268 g
- Tuk
- 115 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Munder Safranrisotto
45 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Älpler Magronen
45 min
Kürbisrisotto
35min
Risotto milanese
30 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Peperoni-Risotto
35min
Toblerone®-Mousse
3h 10min