
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 601.4 kcal / 2516.1 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 24.4 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Sodík
- 1188.4 mg
Alternativní recepty
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Peperoni-Risotto
35 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Risotto milanese
30 min
Älpler Magronen
45 min
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40 min
Bündner-Spätzli
45 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Munder Safranrisotto
45 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min