Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
-
650
g Rispentomaten, geviertelt
nebo 650 g gehackte Tomaten, aus der Dose (1 Dose 400 g und eine Dose 230 g), mit Wasser auf 600 g auffüllen - 50 g Tomatenpüree (siehe Tipp) (volitelně)
- 400 g Wasser
-
100
g Rotwein
nebo 100 g Wasser - 1 TL Salz
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
-
1
Bund Basilikum, frisch, (ca. 20 g)
nebo 1 Bund Thai Basilikum, frisch, (ca. 20 g) - 4 Prisen Fleur de Sel (volitelně)
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2218 kJ / 530.1 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 69.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Gemüsewähe
1 godz.
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Kürbisrisotto
35min
Gemüsewähe (TM6)
25min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45 min
Peperoni-Risotto
35min