
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Appenzeller Käse Rahmkäse, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 20 g Olivenöl
- 1 Bio-Zitrone abgeriebene Schale
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Jungspinat
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 1746 kcal / 7305.4 kJ
- Protein
- 46.6 g
- Tuk
- 47.4 g
- Sacharidy
- 263.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 18.9 g
- Sodík
- 1965.7 mg
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Peperoni-Risotto
35min
Risotto Cinque P
30min
Kürbisrisotto
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1hod.
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min