Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1754 kJ / 421 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 Min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 Min
Chili sin carne
1h 25min
Sauce bolognaise aux lentilles
55 Min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50 Min
Galettes d'épeautre aux carottes
50 Min
Pâté végétal aux lentilles et noix
35min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1 godz. 10 min
Falafels au four
40min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 Min
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 Min