Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1754 kJ / 421 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 Min
Curry de pois chiches au tofu
25min
Sarrasin avec champignons
25min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1 godz. 10 min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45 Min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55 Min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 godz. 5 min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 godz. 5 min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50 min