Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de haricots blancs secs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, en dés
- 2 branches de céleri, en dés (réserver quelques fanes pour la finition)
- 200 g de panais, en dés
- 350 g de champignons de Paris frais, en quartiers
- 2 c. à soupe de farine
- 250 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- 200 g de sauce tomate
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1955 kJ / 467 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1 Std. 30 Min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 Min
Chili Sin Carne
30 Min
Blanquette de légumes
55 Min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1 Std. 20 Min
Paëlla veggie
50min
Tajine végétarien
35min
Tajine de légumes aux fruits secs
1h 15min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Colombo de légumes
1 Std. 5 Min
Chili de pois chiches
45 Min