Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de haricots blancs secs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, en dés
- 2 branches de céleri, en dés (réserver quelques fanes pour la finition)
- 200 g de panais, en dés
- 350 g de champignons de Paris frais, en quartiers
- 2 c. à soupe de farine
- 250 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- 200 g de sauce tomate
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1955 kJ / 467 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Moussaka de lentilles
2h
Curry de pois chiches au tofu
25 min
Tajine végétarien
35min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Chili Sin Carne
30 Min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13 godz. 25 min
Dahl de pois cassés
1 godz. 55 min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2h 35min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30 Min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 godz. 30 min
Ratatouille d'aubergines aux pois chiches, semoule parfumée
1 godz.
Paëlla veggie
50min