Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50 min
Gulai de seitan et légumes
50 min
Moussaka de lentilles
2h
Curry d'épinards à la feta
35 min
Burger à la betterave et oignons caramélisés
3h 10min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1h 10 min
Guacamole épicé aux petits pois
25 min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 min
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1h
Buddha bowl d'automne
1h 5 min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 min