Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto de printemps
55 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min