
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g onions sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 314 kcal / 1313 kJ
- Protein
- 23.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Sacharidy
- 12.4 g
Alternativní recepty
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Circassian Chicken
2hod.
Brodet (Fish stew)
1hod. 15min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1hod.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Fish Stew
45min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Keralan Fish Curry
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1hod.
Prawn Bhuna
30min