Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Seafood Korma
40min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Chicken in Yoghurt
1h
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Keralan Fish Curry
30 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Prawn Bhuna
30 Min