Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Quick Lamb Dhansak
50min
Kedgeree
45 min
Veracruz Fish
30 min
Chicken Saag
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Prawn Bhuna
30 min
Keralan Fish Curry
30 min