Zařízení & příslušenství
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
23.8 g
Kalorie
1313 kJ /
314 kcal
Tuk
18.8 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Quick Lamb Dhansak
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Hake and Prawn Burger
15 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Seafood Korma
40 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Seafood Korma
40 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min