
Zařízení & příslušenství
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Příprava 15min
Celkový 50min
6 portions
Suroviny
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
314 kcal /
1313 kJ
Protein
23.8 g
Tuk
18.8 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko