Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Chicken Provencale
1h
Chicken in Yoghurt
1h
Quick Lamb Dhansak
45 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Keralan Fish Curry
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Prawn Bhuna
30 min