Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1075 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16hod. 50min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Toffees
2 Std.
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Vanille yoghurt
12h 20min