Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1075 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignons of zwammen met look
20min
Matzeballen
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min