Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1075 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Karamel varkensvlees
45 dk
Vloeibare karamel
25min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
35 Min
Zalmsoufflé
1sa