Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 3 jeneverbessen (volitelně)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3óra 50p
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Zuurkool
Žádné hodnocení