Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 3 jeneverbessen (volitelně)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Omelet met gehakt
1hod. 10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Žádné hodnocení
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Peren in rode wijn
5 Std.
Aardappelgoulash
1hod.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Chinees varkensvlees met groenten
1hod. 20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1hod. 10min