
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 3 jeneverbessen (volitelně)
- 500 g water
- 750 g aardappelen in stukken (3 cm)
- 250 g uien in schijfjes
- 3 el bakolie
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 590 kcal / 2467 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Skelethoofden
5hod.
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13hod. 25min
Runderpastei met bier
1hod. 40min
Chinees varkensvlees met groenten
1hod. 20min
Lamsstoofpotje
1hod. 45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1hod. 10min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24hod. 30min
Huzarensalade
25min
Groenteflan
1hod. 35min