Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 3 jeneverbessen (volitelně)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Chilli con carne
35min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Minestrone
45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Kipsatés met pindasaus
2h
Rundvlees Stroganoff
1h