Zařízení & příslušenství
Spaghetti Vongole
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
795.5 mg
Protein
34.3 g
Kalorie
2510 kJ /
600.5 kcal
Tuk
21.5 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1hod. 40min.
Sea Vegetable Stew
55min.
Kung Pao Prawns
45min.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min.
Baked spinach and eggs
35min.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1hod.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min.
Asian Peanut Sauce
1hod. 20min.
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1hod. 10min.
Bloody Mary Soup
25min.
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min.