Zařízení & příslušenství
Spaghetti Vongole
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
795.5 mg
Protein
34.3 g
Kalorie
2510 kJ /
600.5 kcal
Tuk
21.5 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Peruvian Seabass Salad
Žádné hodnocení
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1hod.
Octopus and Potato Salad
40min.
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1hod.
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min.
Fire and Ice Coleslaw
4hod. 15min.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min.
Apple and Radish Juice
5min.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1hod.
Beef and Tomato Stew
1hod. 25min.