Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

4.3 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • water cold, for purging
  • fresh clams
    1000 g
  • water
    1900 g
  • dried spaghetti (cooking time 11 minutes)
    320 g
  • fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • dry white wine
    50 g
  • ground black pepper to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 795.5 mg
Protein 34.3 g
Kalorie 2510 kJ / 600.5 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 30.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...