Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 echalot, pelado, en mitades
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 70 g de tocino, en cubos
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de lentejas
- 400 g camote, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca tipo ditalini
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- romero, sólo las hojas, para decorar
- 4 cdas de vinagre balsámico (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 0.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de lentejas
1h 30min
Sopa italiana de papa
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30min
Sopa de habas
2h
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Puré de papa y poro
40min
Sopa de chícharo y menta
20 min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min