Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 echalot, pelado, en mitades
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 70 g de tocino, en cubos
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de lentejas
- 400 g camote, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca tipo ditalini
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- romero, sólo las hojas, para decorar
- 4 cdas de vinagre balsámico (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 0.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 Min
Jugo para limpiar el colon TM6
10min
Sopa de frijol con quinoa
1u.
Estofado de pollo con camote
30 Min
Sopa Thenthuk
1u.
Potaje versátil de verduras TM6
45 Min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min