Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de arroz integral de grano largo
- 600 g de agua, para remojar
- 350 g de hongos, frescos, en rebanadas delgadas
- 40 g de nuez pecana, tostadas
- 40 g de nuez de castilla, en mitades, tostadas
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 50 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado
- 30 g de vinagre blanco
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
- 700 g de agua
- ½ - ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 cdas de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 1 cda de cebollín, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1022 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de quinoa
25min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de quinoa
35 min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16 Std.
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Quinoa bowl con hongos
45 min
Pimientos rellenos de quinoa
1u.
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Pesto sin lácteos
5min
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Lentejas marinadas
35 min
Tabule de quinoa
10min