Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 echalot, pelado, cortado por la mitad
- 20 g de aceite de oliva extra virgen, o al gusto
- 250 g de agua
-
1
cda de caldo de verduras en pasta
nebo ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado - 150 g de queso azul, Jersey azul (ver variación), en trozos
- 30 g de harina de trigo
- 50 g de mantequilla, en cubos
- 80 g de crema (18% grasa)
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 500 g de papa, pelada, en trozos (aprox. 2-3 mm)
- 500 g de chirivía, pelada, en trozos (aprox. 2-3 mm)
- 500 g de camote, pelado, en trozos (aprox. 2-3 mm)
- 50 g de nuez pecana
- 2 cdas de miel, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 90.5 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 0.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de camote
40min
Pastel de calabacita
1 godz. 15 min
Risotto de calabacita
25min
Ensalada de pepino y yogurt
15min
Portobellos rellenos
35min
Volcán integral con palitos de verduras
1h 10min
Scones de calabaza y kale
1h 30min
Soufflé de huevo con jamón y queso
55min
Souffle de queso gruyere
40min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10min
Boeuf burguignon
1h 10min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min