Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 804 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50 dk
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1sa
Stevige linzenchili
50 dk
Goulash van linzen en champignons
45 dk
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Karamelpoeder
1sa
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Tomaat en basilicum kip quiche
1sa