
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten gehalveerd
- 80 g boter in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 347 kcal / 1450 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 804 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Žádné hodnocení
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
XXL - Pompoensoep
50min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16hod. 50min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Žádné hodnocení
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3hod. 45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
35min