Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 804 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vers pastadeeg
1 Std.
Lamscurry
1 Std.
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Vichyssoise met pasta
35 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Vanillesiroop
30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Chili con carne
40min