Risotto met Parmezaanse kaas

Risotto met Parmezaanse kaas

5.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 40min.
10 porties

Suroviny

  • water
    1600 g
  • groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld
    2
    2 volle tl groentebouillonpasta
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    80 g
  • sjalotten gehalveerd
    60 g
  • boter in stukken
    80 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
    640 g
  • droge witte wijn
    120 g
  • zout naar smaak
    1 - 2 tl

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 804 mg
Protein 7 g
Kalorie 1450 kJ / 347 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...