Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 804 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Gierst met kip en curry
35 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Risotto bolognese
45 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Worst met erwtenrisotto
30 Min