
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi-Teig
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (4 cm)
- 150 g Wasser und mehr zum Kochen
- 9 g Salz und etwas mehr zum Kochen
- 250 g Mehl
- 150 g Weichweizengrieß
- 1 Eigelb
- 1 g Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 30 g Rote Bete Pulver
Pfeffer-Butter-Sauce und Fertigstellung
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 5 g grüne Pfefferkörner, eingelegt
- 1 g Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen abgetropft
- 60 g Butter in Stücken
- 370 g Milch
- 20 g Mehl
- 2 g Salz
- 1 g Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 685 kcal / 2865 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 116 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1hod.
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Käse-Bier-Fondue
30min
Liebesbrief-Kekse
2hod. 30min
Pistazien-Schoko-Aufstrich
10min
Käse-Zwiebel-Tarte
1hod. 45min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25min
Sellerie-Möhren-Suppe mit Kräuteröl
45min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Pilz-Gemüse-Curry-Eintopf
30min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40min
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35min