
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seeteufel
- 500 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 1000 g Wasser
Risotto
- 50 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser
- 250 g Perlgraupen mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo scharf, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Butter in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 75 g Rucola grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 749 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 983 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1hod.
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1hod. 30min
Andalusische Fischsuppe
50min
Mediterranes Graupenrisotto mit Sous-vide-Lachs
50min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Jambalaya
30min
Bouillabaisse
1hod.
Spanisches Risotto
1hod.
Ochsenbäckchen
5hod.
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30min