Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 17.2 g
Alternativní recepty
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min