Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 17.2 g
Alternativní recepty
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Asparagus Risotto
45min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Minestrone
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Portuguese Leeks
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min