Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 17.2 g
Alternativní recepty
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Mushroom Stroganoff
30 min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Pasta alla Norma
50 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min