Zařízení & příslušenství
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
orange zest1 tsp
-
orange juice (approx. 1 orange)100 g
-
honey30 g
-
wasabi paste (volitelně) to taste¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh salmon fillets skin optional (approx. 500-600 g total)4
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
leek white part only, quartered1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
buckwheat grains300 g
-
100 g verjuicedry white wine100 g
-
water750 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
asparagus woody ends removed and cut in half1 bunch
-
roasted, unsalted cashew nuts (volitelně)100 g
-
sunflower seeds30 g
-
goat's cheese crumbled50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
63.7 g
Kalorie
4171 kJ /
993 kcal
Tuk
51.9 g
Vláknina
8.4 g
Sacharidy
65.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ALL IN ONE FAMILY MEALS
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min