Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 28.9 g
- Sodík
- 510 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes China-Gemüse
30 分钟
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1小时
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 分钟
Steinpilze sous-vide
30 分钟
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 分钟
Marinierte Schwammerl in Öl
48u. 30min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1小时
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40 分钟
Gewürzpaste Asia Style
1小时
Asia Vinaigrette
5min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 分钟