Artischocken sous-vide

Artischocken sous-vide

3.7 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 Portion

Suroviny

  • Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)
    80 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten
    2 - 3
  • Zitrone
    2 Scheiben
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wasser
    1500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 510 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1437 kJ / 343 kcal
Tuk 30.5 g
Vláknina 28.9 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...