Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 28.9 g
- Sodík
- 510 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16hod. 40min
Mini Melanzani-Pizzen
55min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud
35min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Grünes China-Gemüse
30min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20min