Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 28.9 g
- Sodík
- 510 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Glasierte Babykarotten
25min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Eier in Dijonnaise
35min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15u.
Ossobuco sous-vide
13 Std.