
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 343 kcal / 1437 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 30.5 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 510 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1 Std. 25 Min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2 Std. 40 Min
Gemüse-Seetang-Tatar
45 Min
Melanzani sous-vide
40 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Tagliatelle mit Spargel und Huhn
50 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 Std.
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 Min
Karottensalat mit Feta und Minze
40 Min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 Min