
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g Petersilie Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
- 40 - 50 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 200 g Walnusshälften
- 5 - 10 g frischer Ingwer geschält, in Scheiben
- 190 g schwarze Oliven, entkernt
- 60 g Kapern, eingelegt
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz, unjodiert
- 100 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Bedecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1054 kcal / 4411 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 108 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Käse-Sesam-Cracker
45 min
Bärlauchpesto
20 min
Orientalischer Brunch
1 h 20 min
Hummus
10 min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 min
Confierter Knoblauch
27 h 15 min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 h 15 min
Korma Paste
1 h 15 min
Rote-Rüben-Dip
15 min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 h 20 min
Aioli (ohne Ei)
10 min