Gravlax z lososa s pohankovými bliny

Gravlax z lososa s pohankovými bliny

5.0 2 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 48hod.
2 porce

Suroviny

Gravlax z lososa (připravte 48 hodin předem)
  • čerstvého kopru jen lístky
    20 gramů
  • mořské soli, hrubé
    120 gramů
  • krupicového cukru
    80 gramů
  • vodky
    15 gramů
  • mletého černého pepře podle chuti
    2 špetky
  • čerstvý filet z lososa s kůží (přibližně 300 gramů)
    1
Citrónový dip
  • smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
    100 gramů
  • citrónové šťávy
    20 gramů
  • mořské soli podle chuti
    1 špetka
  • mletého černého pepře podle chuti
    1 špetka
  • čerstvého kopru bez stonku
    1 snítka
Pohankové bliny
  • pohankové mouky
    100 gramů
  • vody
    150 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    1 čajová lžička
  • vejce
    1
  • mořské soli podle chuti
    1 špetka
  • mletého černého pepře podle chuti
    1 špetka
  • másla
    20 gramů
Dokončení
  • olivového oleje
    35 gramů
  • citrónové šťávy
    15 gramů
  • bílého balzamikového octa
    15 gramů
  • medu
    10 gramů
  • mořské soli podle chuti
    1 špetka
  • mletého černého pepře podle chuti
    1 špetka
  • rukoly
    20 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 902 kcal / 3831 kJ
Protein 43 g
Tuk 6.5 g
Sacharidy 76.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...