Zařízení & příslušenství
Thajské rybí karbanátky
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
9 kusů
Suroviny
-
3 lístky limety kaffir, sušené
-
2 chilli papričky, čerstvé zelené
-
2 šalotky napůl
-
1 čajová lžička palmového cukru
-
400 gramů bílého rybího filé (např. tresky) na kousky
-
10 gramů rybí omáčky
-
3 čajové lžičky červené kari pasty
-
1 vejce
-
arašídový olej na smažení
-
2 limetky na klínky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thajsko u vás doma
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční pusinková hnízda
3hod. 20min.
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min.
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1hod.
Fenyklový salát s grapefruitem
20min.
Jehněčí kofty
1hod. 30min.
Okurková raita s mátou
25min.
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min.
Placičky ze zelené čočky
1hod. 15min.
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min.
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.