Zařízení & příslušenství
Thajské rybí karbanátky
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
9 kusů
Suroviny
-
3 lístky limety kaffir, sušené
-
2 chilli papričky, čerstvé zelené
-
2 šalotky napůl
-
1 čajová lžička palmového cukru
-
400 gramů bílého rybího filé (např. tresky) na kousky
-
10 gramů rybí omáčky
-
3 čajové lžičky červené kari pasty
-
1 vejce
-
arašídový olej na smažení
-
2 limetky na klínky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thajsko u vás doma
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Červené rybí kari
30min.
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1hod. 30min.
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min.
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5min.
Mrkvové pesto
30min.
Indické placky paratha s květákem
1hod.
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min.
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1hod.
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1hod. 45min.
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min.
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min.