Zařízení & příslušenství
Thajské rybí karbanátky
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
9 kusů
Suroviny
-
3 lístky limety kaffir, sušené
-
2 chilli papričky, čerstvé zelené
-
2 šalotky napůl
-
1 čajová lžička palmového cukru
-
400 gramů bílého rybího filé (např. tresky) na kousky
-
10 gramů rybí omáčky
-
3 čajové lžičky červené kari pasty
-
1 vejce
-
arašídový olej na smažení
-
2 limetky na klínky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thajsko u vás doma
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min.
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Středomořský kuřecí koláč
50min.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.