Zařízení & příslušenství
Thajské rybí karbanátky
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
9 kusů
Suroviny
-
3 lístky limety kaffir, sušené
-
2 chilli papričky, čerstvé zelené
-
2 šalotky napůl
-
1 čajová lžička palmového cukru
-
400 gramů bílého rybího filé (např. tresky) na kousky
-
10 gramů rybí omáčky
-
3 čajové lžičky červené kari pasty
-
1 vejce
-
arašídový olej na smažení
-
2 limetky na klínky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thajsko u vás doma
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Gulášová polévka s balzamikem
1hod. 30min.
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min.
Francouzská omáčka gribiche
20min.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1hod. 50min.
Fenyklová polévka se sýrem
35min.
Adžika
40min.
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min.
Toskánské crostini
30min.
Kapustnica
1hod. 15min.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min.