Zařízení & příslušenství
Cheesecakovo-čokoládové fondue
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů krupicového cukru
-
75 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
-
400 gramů čerstvého sýra na kousky
-
2 polévkové lžíce pomerančového likéru (viz Tip)
-
sušenky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
246.3 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Žádné hodnocení
Jahodová terina s bílou čokoládou
24hod.
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2hod. 40min.
Karamelový puding
1hod.
Tandoori
5min.
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Žádné hodnocení
Matcha pralinky se zázvorem
Žádné hodnocení
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1hod.
Čokoládový quinoa dort s polevou z arašídového másla
2hod. 10min.
Mléčná rýže s rumem a skořicí
3hod.
Karpatka
4hod. 30min.