Zařízení & příslušenství
Cheesecakovo-čokoládové fondue
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů krupicového cukru
-
75 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
-
400 gramů čerstvého sýra na kousky
-
2 polévkové lžíce pomerančového likéru (viz Tip)
-
sušenky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
246.3 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lyonský salám
12hod.
Máslo s lískovými oříšky
1hod. 30min.
Kokosová zmrzlina
10hod. 20min.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Čokoládová omáčka
20min.
Karamelový puding
10min.
Profiterolky
2hod. 15min.
Mléčná čokoláda
6hod. 10min.
Lízátka
40min.
Domácí puding (na lžičku)
15min.
Čokoládový puding
15min.
Tatarský biftek
5min.