Zařízení & příslušenství
Cheesecakovo-čokoládové fondue
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů krupicového cukru
-
75 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
-
400 gramů čerstvého sýra na kousky
-
2 polévkové lžíce pomerančového likéru (viz Tip)
-
sušenky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
246.3 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lékořicový likér
1hod. 30min.
Lososové burgery
30min.
Mandarinkové amarouny
2hod. 25min.
Cuketové bábovičky
50min.
Zmrzlina z bílé čokolády
6hod. 10min.
Kyselý melounovo okurkový mocktail
10min.
Eton Mess
1hod.
Fialková limonáda
5min.
Jahodovo-bazalková zmrzlina
10min.
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min.
Smetanový krém ze sladkých karamel
2hod. 30min.
Caffé Latté
20min.