
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
Příprava 15min
Celkový 6hod. 45min
4 porce
Suroviny
-
stroužků česneku60 gramů
-
čerstvého rozmarýnu jen jehličky5 - 10 gramů
-
olivového oleje90 gramů
-
jehněčí plece v celku800 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
cibule na klínky200 gramů
-
masové dochucovací pasty1 ½ - 2 čajové lžičky
-
sladké červené papriky (volitelně)1 čajová lžička
-
vody850 - 950 gramů
-
nových brambor500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
810 kcal /
3393 kJ
Protein
40 g
Tuk
59 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
19 g
Sodík
1106 mg