Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů stroužků česneku
-
5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
-
90 gramů olivového oleje
-
800 gramů jehněčí plece v celku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů cibule na klínky
-
1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
-
850 - 950 gramů vody
-
500 gramů nových brambor
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1106 mg
Protein
40 g
Kalorie
3393 kJ /
810 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Červené rybí kari
30min.
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Vývar z červené řepy
4hod. 15min.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1hod. 5min.
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min.
Kari nudle s vepřovým masem
45min.