
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů stroužků česneku
- 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
- 90 gramů olivového oleje
- 800 gramů jehněčí plece v celku
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů cibule na klínky
-
1 ½ - 2
čajové lžičky masové dochucovací pasty
nebo 1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l ) - 1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
- 850 - 950 gramů vody
- 500 gramů nových brambor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 810 kcal / 3393 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1106 mg
Alternativní recepty
Okurkové pickles pro TM6
Žádné hodnocení
Houby s citrónovou šťávou
30min
Lutika
1hod. 20min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1hod. 5min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1hod. 45min
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1hod. 55min
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min
Mléčné bulky s datlemi
1hod.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min