Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů stroužků česneku
-
5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
-
90 gramů olivového oleje
-
800 gramů jehněčí plece v celku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů cibule na klínky
-
1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
-
850 - 950 gramů vody
-
500 gramů nových brambor
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1106 mg
Protein
40 g
Kalorie
3393 kJ /
810 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 godz. 15 min
Chai latte parfait s čokoládovou omáčkou
15 godz. 5 min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 godz. 30 min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 godz. 30 min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 godz. 20 min