Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů stroužků česneku
-
5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
-
90 gramů olivového oleje
-
800 gramů jehněčí plece v celku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů cibule na klínky
-
1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
-
850 - 950 gramů vody
-
500 gramů nových brambor
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1106 mg
Protein
40 g
Kalorie
3393 kJ /
810 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Vývar z červené řepy
4hod. 15min.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Jarní kuřátko v páře s quinou
1hod. 30min.
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1hod.
Kuře na kari s olivami
50min.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.