Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

5.0 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů stroužků česneku
  • 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
  • 90 gramů olivového oleje
  • 800 gramů jehněčí plece v celku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 200 gramů cibule na klínky
  • 1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
    1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
  • 850 - 950 gramů vody
  • 500 gramů nových brambor

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1106 mg
Protein 40 g
Kalorie 3393 kJ / 810 kcal
Tuk 59 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...