Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
TM6

Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů stroužků česneku
  • 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
  • 90 gramů olivového oleje
  • 800 gramů jehněčí plece, v celku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 200 gramů cibule, na klínky
  • 1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
    nebo 1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
  • 850 - 950 gramů vody
  • 500 gramů nových brambor

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3393 kJ / 810 kcal
Protein
40 g
Sacharidy
27 g
Tuk
59 g
Nasycený tuk
19 g
Vláknina
3.7 g
Sodík
1106 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 79 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty