Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

5.0 7 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 6hod. 45min
4 porce

Suroviny

  • stroužků česneku
    60 gramů
  • čerstvého rozmarýnu jen jehličky
    5 - 10 gramů
  • olivového oleje
    90 gramů
  • jehněčí plece v celku
    800 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • cibule na klínky
    200 gramů
  • masové dochucovací pasty
    1 ½ - 2 čajové lžičky
    1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )
  • sladké červené papriky (volitelně)
    1 čajová lžička
  • vody
    850 - 950 gramů
  • nových brambor
    500 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 810 kcal / 3393 kJ
Protein 40 g
Tuk 59 g
Sacharidy 27 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 19 g
Sodík 1106 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...