Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů stroužků česneku
-
5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
-
90 gramů olivového oleje
-
800 gramů jehněčí plece v celku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů cibule na klínky
-
1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička sladké červené papriky (volitelně)
-
850 - 950 gramů vody
-
500 gramů nových brambor
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1106 mg
Protein
40 g
Kalorie
3393 kJ /
810 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Bylinková polévka s vejci
30min.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1hod. 5min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.