Zařízení & příslušenství
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek hladkolisté petržele jen lístky
-
1 cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
300 gramů syrové vepřové klobásy (např. salsiccia, talián, vinná klobása)
-
450 gramů batátů na kousky (1–2 cm)
-
1 konzerva drcených rajčat (400 g)
-
300 gramů vody
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
20 gramů hnědého cukru
-
1 sušený bobkový list
-
20 gramů balzamikové redukce
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 špetky chilli vloček
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 konzervované bílé fazole cannellini (po scezení 250 g), scezené
-
1 konzervované fazole kidney bean (po scezení 255 g), scezené
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
23 g
Kalorie
2456 kJ /
586 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
11.1 g
Sacharidy
58 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Batáty
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min.
Kuřecí stew s kroupami
50min.
Turecká nevěstina polévka
50min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.