Batátový eintopf s klobásou a fazolemi

Batátový eintopf s klobásou a fazolemi

4.9 53 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • hladkolisté petržele jen lístky
    1 svazek
  • cibule napůl
    1
  • stroužek česneku
    1
  • olivového oleje
    20 gramů
  • syrové vepřové klobásy (např. salsiccia, talián, vinná klobása)
    300 gramů
  • batátů na kousky (1–2 cm)
    450 gramů
  • konzerva drcených rajčat (400 g)
    1
  • vody
    300 gramů
  • rajčatového protlaku
    20 gramů
  • hnědého cukru
    20 gramů
  • sušený bobkový list
    1
  • balzamikové redukce
    20 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • chilli vloček
    2 špetky
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 vrchovatá čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • konzervované bílé fazole cannellini (po scezení 250 g), scezené
    1
  • konzervované fazole kidney bean (po scezení 255 g), scezené
    1

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 586 kcal / 2456 kJ
Protein 23 g
Tuk 27 g
Sacharidy 58 g
Vláknina 11.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...