Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek hladkolisté petržele, jen lístky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů syrové vepřové klobásy (např. salsiccia, talián, vinná klobása)
- 450 gramů batátů, na kousky (1–2 cm)
- 1 konzerva drcených rajčat (400 g)
- 300 gramů vody
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 20 gramů hnědého cukru
- 1 sušený bobkový list
- 20 gramů balzamikové redukce
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky chilli vloček
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 konzervované bílé fazole cannellini (po scezení 250 g), scezené
- 1 konzervované fazole kidney bean (po scezení 255 g), scezené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2456 kJ / 586 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 11.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
High protein borůvkové muffiny, vařené v páře
40min
Špaldový salát
20 min
Polenta s hříbky
55min
Kari ze špičatého zelí
35min
Korma s mořskými plody
40min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Kuřecí ragú
50min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45min
Turecká nevěstina polévka
50min
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min
Bramborová kari polévka
35min