
Zařízení & příslušenství
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek hladkolisté petržele jen lístky
-
1 cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
300 gramů syrové vepřové klobásy (např. salsiccia, talián, vinná klobása)
-
450 gramů batátů na kousky (1–2 cm)
-
1 konzerva drcených rajčat (400 g)
-
300 gramů vody
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
20 gramů hnědého cukru
-
1 sušený bobkový list
-
20 gramů balzamikové redukce
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 špetky chilli vloček
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 konzervované bílé fazole cannellini (po scezení 250 g), scezené
-
1 konzervované fazole kidney bean (po scezení 255 g), scezené
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
586 kcal /
2456 kJ
Protein
23 g
Tuk
27 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
11.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Batáty
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Čočkový salát
2h 45min
Kari ze špičatého zelí
35min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Kubánské picadillo
50min
Kuřecí stew s kroupami
50min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Mexický quinoa salát
30min
Musaka z červené čočky
2h 20min
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1h
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Turecká nevěstina polévka
50min