
Zařízení & příslušenství
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
hladkolisté petržele jen lístky1 svazek
-
cibule napůl1
-
stroužek česneku1
-
olivového oleje20 gramů
-
syrové vepřové klobásy (např. salsiccia, talián, vinná klobása)300 gramů
-
batátů na kousky (1–2 cm)450 gramů
-
konzerva drcených rajčat (400 g)1
-
vody300 gramů
-
rajčatového protlaku20 gramů
-
hnědého cukru20 gramů
-
sušený bobkový list1
-
balzamikové redukce20 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
chilli vloček2 špetky
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
konzervované bílé fazole cannellini (po scezení 250 g), scezené1
-
konzervované fazole kidney bean (po scezení 255 g), scezené1
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
586 kcal /
2456 kJ
Protein
23 g
Tuk
27 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
11.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Batáty
5 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Kari ze špičatého zelí
35min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min
Malajské kokosové kuře
10hod.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min
Bramborová kari polévka
35min
Turecká nevěstina polévka
50min