Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de radis roses, coupés en quatre
Le pesto
- 10 feuilles de basilic frais
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de pignons de pin
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le risotto
- 1300 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto
30 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto brocoli-langoustine
55 min
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Risotto au saumon
45 min
Risotto aux morilles
45 min