Velouté d'automne aux gambas

Velouté d'automne aux gambas

3.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 4 branches de sauge fraîche effeuillées
  • 110 g d'oignon jaune coupé en deux
  • 10 g de beurre doux
  • 250 g de châtaignes cuites et pelées
  • 200 g de jus de canneberge
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 250 g de pois mange-tout
  • 200 g de gambas crues, décortiquées
  • 100 g de crème liquide légère

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 14 g
Kalorie 852 kJ / 282 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...