Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 branches de sauge fraîche, effeuillées
- 110 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 200 g de jus de canneberge
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de pois mange-tout
- 200 g de gambas crues, décortiquées
- 100 g de crème liquide légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 852 kJ / 282 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté du potager
15 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Soupe de panais
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Potage au poireau
30 Min