Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 branches de sauge fraîche, effeuillées
- 110 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 200 g de jus de canneberge
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de pois mange-tout
- 200 g de gambas crues, décortiquées
- 100 g de crème liquide légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 852 kJ / 282 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min