Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g d'eau
- 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais
-
1
piment frais, épépiné
nebo 1 piment rouge en conserve, épépiné - 15 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
- 1 c. à soupe de miel
- 60 g de vinaigre de vin
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin doux
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2055 kJ / 492 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Poulet à la pékinoise
45 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Colombo de porc
1u. 20min
Mijoté de porc au paprika
40min
Sauté de porc au curry
1u.
Colombo de porc
1h 15min
Porc au sucre
45 min
Porc aigre-doux
45 min
Porc vindaloo
2h 30min
Sauté de porc à l'orange
1u.
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min