Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g d'eau
- 250 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais
-
1
piment frais, épépiné
nebo 1 piment rouge en conserve, épépiné - 15 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre demi-sel
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes (2 cm env.)
- 1 c. à soupe de miel
- 60 g de vinaigre de vin
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin doux
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2055 kJ / 492 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc au curry
1 godz.
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Poulet à la pékinoise
45 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Porc aigre-doux
45 min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Sauté de porc à l'orange
1 godz.
Porc vindaloo
2 godz. 30 min
Mijoté de porc au paprika
40min
Colombo de porc
1 godz. 15 min
Echine au caramel, riz parfumé
1 godz. 15 min