Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 champignons de Paris frais (3 cm de diamètre)
- 250 g d'eau
- 100 g de chorizo doux, émincé en fines rondelles
- 120 g de fromage frais
- 150 g de crème fraîche
- 1 pincée de curry en poudre
- 6 brins de ciboulette fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 757 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 Std.
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1 Std. 10 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Brochettes de cabillaud et chorizo, semoule aux légumes et velouté poivron et féta
45 Min